Sprøytebetong

Sprøytebetong er arbeid som utføres i dagen eller i tunneler. Vi har en ny og moderne AMV- sprøyterigg med sprøyterobot som opereres via en hytte montert på kranen, denne riggen har stor kapasitet.

worker in crane vehicle sprayed concrete , shotcrete,on the highway slope  for prevent the collapse
worker in crane vehicle sprayed concrete , shotcrete,on the highway slope  for prevent the collapse

Sprøytebetong er arbeid som utføres i dagen eller i tunneler. Vi har en ny og moderne AMV- sprøyterigg med sprøyterobot som opereres via en hytte montert på kranen, denne riggen har stor kapasitet. Vi har også en Putzmeister P718 TD som benyttes til håndsprøyting.

Sprøytebetong benyttes både som permanent- eller midlertidig sikring i byggegroper, fjellskjæringer, i tunneler eller fjellhaller. Det kan også benyttes der man ikke ønsker kommende vedlikehold på sikringsnett.

Ved høyder over 13 meter utføres betongsprøyting med håndholdt utstyr. I trange tunneler kan betongsprøyting utføres opptil 100 meter fra der pumpen er plassert. Vår Menzi-Muck har utstyr til utførelse av sprøytebetong i ulendt terreng. Sprøytebetong finnes i flere styrker, og leveres med- eller uten ulike typer fiberarmering.

"(Påkrevd)" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

relaterte tjenester

Se andre tjenester du kan være interessert i

Max 7 2

Løsmasse-sikring

Løsmasse-sikring kan sammenlignes med erosjonssikring, og består av blant annet Macmat-nett som er vanlig steinsprangnett dekket av et vevd teppe…

Les mer
AdobeStock 282809002

Fjellbolt og stagforankring

Sikring ved hjelp av fjellbolter og stag utføres enten midlertidig eller permanent for å binde store fjellblokker sammen, sikre oppsprukne…

Les mer
Med erfarne fagfolk og avanserte sikringsteknikker bidrar fjellsikring til tryggere og mer bærekraftige utviklingsprosjekter i fjellområder.

Fjellrensk

Fjellrensk er en fellesbetegnelse for diverse arbeidsoppgaver som utføres i fjellveggen. De ulike oppgavene utføres som oftest ved hjelp av...

Les mer