Bli med på laget vårt!

Har du erfaring fra fjellsikring? Vi søker deg som leter etter nye utfordringer. I 2024 trenger vi flere dyktige og selvstendige medarbeidere!

IMG_20220321_115839-min
gjerden-fjellsikring-square
Hold deg oppdatert, les våre artikler og blogginnlegg. Nordisk Fjellsikring AS er et firma med lang erfaring innen fjell- og bergsikring.
Hold deg oppdatert, les våre artikler og blogginnlegg. Nordisk Fjellsikring AS er et firma med lang erfaring innen fjell- og bergsikring.

Våre verdier

Hos Nordisk Fjellsikring er våre verdier ikke bare ord på en side - de er kjernen i alt vi gjør. Kvalitet, sikkerhet og pålitelighet representerer vår forpliktelse til å levere det beste til våre kunder og samfunnet som helhet. Disse verdiene veileder våre handlinger og beslutninger hver dag, og er grunnlaget for vår suksess og tilliten vi har bygd med våre kunder gjennom årene.

Kvalitet

Hos Nordisk Fjellsikring er kvalitet ikke bare et mål, det er vår standard. Vi streber alltid etter å levere tjenester av høyeste kvalitet som oppfyller forventningene til våre kunder. Kvalitet skal gjenspeiles i alt vi gjør, fra våre tjenester til kundefokus og arbeidsmetoder.

Sikkerhet

Sikkerhet er kjernen i alt vi gjør. Vi forstår viktigheten av å beskytte mennesker, eiendeler og miljøet mot fare, og vi tar dette ansvaret på alvor.

Pålitelighet

Vi tar stolthet i å være en pålitelig partner for våre kunder, og vi leverer som avtalt, med forbehold. Gjennom grundig planlegging, nøyaktighet og konsekvent ytelse sikrer vi at våre kunder kan stole på oss til å levere kvalitetstjenester.

Vi er Gjerden Fjellsikring
Ansatte
+
Ferdigstilte prosjekter
Avdelinger
MNOK i omsetning