Nyhet: Pressemelding – Visinor Fjell og Gjerden Fjellsikring har slått seg sammen!

Nyhet: Norges ledende aktør innen fjell- og bergsikring!

«Vi er stolte av å kunngjøre at Visinor Fjell og Gjerden Fjellsikring har slått seg sammen og dannet Nordisk Fjellsikring. Denne spennende nyheten og sammenslåingen markerer et viktig skritt fremover i vår kontinuerlige vekst og utvikling» – Sier driftsjef, Patrik Bones Olsen.

«Som et resultat av sammenslåingen kombinerer vi nå vår omfattende ekspertise, erfaring og ressurser for å tilby enda bedre tjenester innen fjellsikring. Sammen vil vi fortsette å sette standarden for kvalitet, sikkerhet og pålitelighet i bransjen» – Sier Patrik Bones Olsen.

Med slagordet «Vi sikrer Norden» som deres kompass, er Nordisk Fjellsikring forpliktet til å være den ledende aktøren innen fjellsikringstjenester over hele Norden. Ved å kombinere Visinor Fjell og Gjerden Fjellsikrings ekspertise og erfaring, vil Nordisk Fjellsikring tilby et bredt spekter av tjenester, inkludert fjell- og bergsikring, betongsprøyting, tunnelsikring og montering av ulike fanggjerder.

 

Nordisk Fjellsikring - logo

 

«Vår felles målsetning er å levere pålitelige sikringsløsninger og styrke vårt engasjement for kvalitet,» sier daglig leder Vegar Gjerden. «Nordisk Fjellsikring vil bygge videre på de sterke sidene til begge selskapene, og vi ser frem til å betjene våre kunder med ennå sterkere dedikasjon enn tidligere.»

Nordisk Fjellsikring bygger videre på arven til både Visinor Fjell og Gjerden Fjellsikring, som begge er anerkjente navn som har opparbeidet seg respekt gjennom årene for enestående arbeid, profesjonalitet og engasjement for kundetilfredshet. Som et resultat av fusjonen vil de nå kunne tilby sine tjenester til et enda bredere geografisk område og betjene kunder i hele Norden.

«Med denne nyheten publisert, vil vårt fokus på samarbeid, tillit og kontinuerlig forbedring gjenspeiles i vår forpliktelse til å skape trygge omgivelser gjennom vårt arbeid.» Med en sterk forpliktelse til kvalitet og sikkerhet, vil Nordisk Fjellsikring fortsette å være en pålitelig partner innen fjellsikring i hele Norden.

Fjellsikrer i tau

For mer informasjon om våre tjenester eller for å diskutere ditt neste fjellsikringsprosjekt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg med skreddersydde løsninger som møter dine behov og sikrer en trygg fremtid.

Vi ønsker å understreke at dette navnebyttet ikke vil påvirke vårt forpliktende forhold til dere som kunder og leverandører. Dere kan fortsette å forholde dere til de samme kontaktpersonene som før.

 

Ønsker du å lese mer om sammenslåingen?

Her finner du nyttig informasjon om sammenslåingen: Om oss

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat her.

 

Våre avdelinger:

Nordisk Fjellsikring AS         

Karen Sogns vei 49

3275 Svarstad

 

Avdeling Bjerkvik

Vassdalsveien 17

8530 Bjerkvik

 

Avdeling Bergen

Kokstadvegen 50

5257 Kokstad

 

Avdeling Stavanger

Gamle Forusveien 14B

4033 Stavanger

 

Avdeling Kristiansand

Bymoen 3

4618 Kristiansand

 

Avdeling Trondheim

RELATERTE ARTIKLER

Har du lest disse artiklene?

Beklager, det er ingen nylige artikler akkurat nå.